logo Diamed Obesity

Centru medical pentru Diabet zaharat, Nutritie, Boli Metabolice și Boli Interne
Conf. Dr. Moroșanu

Consultație Medicină Internă | Diamed Obesity Galaţi
64
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-64,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Consultație Medicină Internă

  • Medicina interna
  • medicina interna

Medicina internă este ramura și specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul nechirurgical al afecțiunilor, în special cele ale organelor interne. Specialitatea medicină internă se adresează adulților.

Specialiștii de medicina internă, mai simplu denumiți și „interniști” au competența de a rezolva probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice severe și condiții de polipatologie.  Prin medicina internă se furnizează pacienților și servicii de prevenție a bolii și de promovare a sănătății, astfel încât în acest mod să se realizeze prevenția problemelor de sănătate. Așadar, medului internist  vă puteți adresa atunci când  apar semne  și simptome  ce vă afectează calitatea vieții, dar și  periodic, anual, pentru un control general de rutină. Acesta va efectua un examen clinic  complet și o serie de investigații de bază, constând în analize de laborator (analize  ce pot depista disfuncții ale sistemului imunitar, ale ficatului, rinichilor, inimii, ale aparatului locomotor, glandelor endocrine, inflamații sau infecții). Toate acestea vor fi completate cu investigații paraclinice, pentru identificarea unor leziuni la nivelul aparatelor digestiv, cardiovascular, pulmonar și al sistemului osteoarticular.

În urma examinărilor clinice și paraclinice medicul internist poate stabili diagnosticul corect al afecțiunii și va da o serie de recomandări privind corecții ale stilului de viață și tratament pentru a vindeca afecțiunea sau pentru a preveni eventualele complicații.

Așadar nu întârziați prezentarea la medicul internist atunci când apare ceva neobișnuit în starea dumneavoastră de sănătate. Va fi mai ușor de tratat, iar calitatea vieții dumneavoastră, categoric, va fi mai bună. În cadrul Centrului Medical Diamed Obesity consultațiile în ambulatoriu pentru specialitatea Medicină Internă sunt decontate de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Galați.

Consultație Medicină Internă

Nu amânați controlul medical în cadrul Centrului Medical Diamed Obesity deoarece orice afecțiune descoperită din timp va fi mai ușor de tratat, iar calitatea vieții dumneavoastră nu va avea de suferit.