logo Diamed Obesity

Centru medical pentru Diabet zaharat, Nutritie, Boli Metabolice și Boli Interne
Conf. Dr. Moroșanu

Despre noi | Diamed Obesity
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Despre noi

DescriereClinica

Centrul Medical DIAMED OBESITY

Centrul Medical Diamed Obesity a luat ființă în anul 2014. Dovadă stă Autorizația Sanitară de Funcționare nr.37021 din 17.10.2014. La Diamed Obesity sănătatea pacienților nu este o misiune imposibilă. Aici totul este despre dumneavoastră!

Centrul Medical Diamed Obesity oferă pacienților săi servicii medicale și soluții terapeutice de cea mai înaltă calitate.

Diabetul, nutriția sau bolile metabolice sunt câteva din afecțiunile pe care, în cadrul clinicii noastre, le abordăm cu profesionalism.

Centrul Medical Diamed Obesity oferă atât consultații în regim ambulatoriu în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Galați cât și servicii în regim de spitalizare de zi, având un efectiv total de 5 paturi.

Așadar, vă invităm într-o clinică modernă, în cadrul căreia medicii noștri experimentați dau plus valoare actului medical utilizând tehnologie de ultimă generație.

SERVICIILE NOASTRE

Vă invităm alături de noi, la Centrul Medical Diamed Obesity, pentru a vă bucura de un spațiu modern, ușor de accesat din orice punct al orașului și perfect adaptat scopurilor sale.

Utilizând tehnologie de ultimă generație, medicii noștri dau plus valoare actului medical, punându-și întreaga experiență în slujba pacienților noștri.

DIABET ZAHARAT0%
NUTRIȚIE0%
BOLI METABOLICE0%
MEDICINĂ INTERNĂ0%

UNDE SUNTEM: