logo Diamed Obesity

Centru medical pentru Diabet zaharat, Nutritie, Boli Metabolice și Boli Interne
Conf. Dr. Moroșanu

Internare de zi | Centru Medical Diamed Obesity Galaţi
140
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-140,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Internare de zi

  • imagine-inauntru2
  • imagine-inauntru1

Vă invităm alături de noi, la Centrul Medical Diamed Obesity, pentru a vă bucura de un spațiu modern, ușor de accesat din orice punct al orașului Galaţi și perfect adaptat scopurilor sale. Utilizând tehnologie de ultimă generație, medicii noștri dau plus valoare actului medical, punându-și întreaga experiență în slujba pacienților. Vă puteți adresa Centrului Medical Diamed Obesity pentru consultații de diabet, nutriție, boli metabolice sau medicină internă.

De asemenea în cadrul clinicii noastre puteți beneficia și de consiliere psihologică în cadrul unor ședințe personalizate, alături de un profesionist.

Pentru că sănătatea dumneavoastră este cea mai importantă, Centrul Medical Diamed Obesity vă pune la dispoziție atât consultații în regim ambulatoriu cât și posibilitatea internărilor de zi pentru afecțiuni precum diabet zaharat sau sindrom metabolic. Serviciile noastre sunt decontate de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Galați.

CRITERII DE INTERNARE ÎN SPITALIZAREA DE ZI PLANIFICATĂ (CU PROGRAMARE)

  1. Se efectuează după următorul program: Luni–Vineri (08.00–18.00); Pacientul se prezintă la recepţia centrului medical, în vederea internării, la ora comunicată în prealabil de personalul centrului și conform recomandărilor: nemâncat,etc.
  2. În cazul pacienţilor cu nevoi speciale, recepționera informează personalul comprtimentului de spitalizare de zi cu privire la sosirea acestora. Ulterior, transportul în compartiment se va efectua de către personalul compartimentului, conform nevoilor identificate.

Programările se pot face la telefon: 0236.468.747 , sau pe site: https://diamedobesity.ro/contact/

 

DOCUMENTE NECESARE ÎN VEDEREA INTERNĂRII UNUI PACIENT (PROGRAMAT SAU NEPROGRAMAT):

  •  Biletul de trimitere/bilet de trimitere tipizat CAS de la medicul de familie/medicul specialist în contract cu CAS
  • — Cardul naţional de asigurări sociale de sănătate/adeverinţa de asigurat (cu valabilitate 3 luni de la data emiterii pentru cei care refuză cardul naţional din motive religioase sau de conștiinţă/adeverinţa înlocuitoare pentru cei cărora li se va emite card naţional duplicat sau, după caz, pentru persoanele cărora nu le-a fost emis cardul).
  • — Adeverinţa de salariat (privind numărul de zile de concediu medical acordate în ultimul an calendaristic).
  • — Cartea de identitate/certificate de naștere minori/pașaport/card European + împuternicire.
  • — Talonul de pensie.
  • — Dosarul medical cu rezultatele analizelor efectuate în vederea internării, recomandate de medicul curant sau/și de către medicul de familie.

 

Internare de zi

Nu vă neglijați problemele de sănătate, adresați-vă din timp unui medic specialist. Centrul Medical Diamed Obesity vă oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate pentru că sănătatea dumneavoastră este misiunea noastră.