logo Diamed Obesity

Centru medical pentru Diabet zaharat, Nutritie, Boli Metabolice și Boli Interne
Conf. Dr. Moroșanu

Internare de zi | Centru Medical Diamed Obesity Galaţi
140
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-140,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Internare de zi

 • imagine-inauntru2
 • imagine-inauntru1

Vă invităm alături de noi, la Centrul Medical Diamed Obesity, pentru a vă bucura de un spațiu modern, ușor de accesat din orice punct al orașului Galaţi și perfect adaptat scopurilor sale. Utilizând tehnologie de ultimă generație, medicii noștri dau plus valoare actului medical, punându-și întreaga experiență în slujba pacienților. Vă puteți adresa Centrului Medical Diamed Obesity pentru consultații de diabet, nutriție, boli metabolice sau medicină internă.

De asemenea în cadrul clinicii noastre puteți beneficia și de consiliere psihologică în cadrul unor ședințe personalizate, alături de un profesionist.

Pentru că sănătatea dumneavoastră este cea mai importantă, Centrul Medical Diamed Obesity vă pune la dispoziție atât consultații în regim ambulatoriu cât și posibilitatea internărilor de zi pentru afecțiuni precum diabet zaharat sau sindrom metabolic. Serviciile noastre sunt decontate de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Galați.

Pentru a putea beneficia de serviciile noastre trebuie să aveți la dumneavoastră, în momentul în care vă prezentați la consult, următoarele documente:

 1. Bilet de internare de la medicul de familie sau medicul specialist
 2. Cardul de sănătate sau adeverinţa înlocuitoare de card, după caz
 3. Dovada calităţii de asigurat:
  • Angajaţi – Adeverinţă de la locul de muncă din care să reiasă că unitatea angajatoare are achitate la zi asigurările sociale de sănătate
  • Pensionari – Cuponul de pensie din ultima lună (original sau xerocopie).
  • Şomeri – Adeverinţă de şomaj sau xerocopie după carnetul de şomaj
  • Persoane fără venit – Chitanţa de la casa de asigurari de sănătate, privind plata asigurării medicale, dovada de coasigurat sau adeverinţa de la Primăria de care aparţine, în cazul beneficiarilor Legii 416/2001 privind venitul minim garantat
  • Copii sub 18 ani – xerocopie după certificatul de naştere (pentru copii sub 14 ani) sau buletinul de identitate
  • Elevi şi studenţi cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani – Adeverinţa emisă de unitatea de învăţământ pe care o frecventează.
 4. Buletinul sau cartea de identitate

Pentru programări puteţi suna la numărul de telefon 0236.468.747 de luni până vineri întrele orele 8.00 – 18.30.

Internare de zi

Nu vă neglijați problemele de sănătate, adresați-vă din timp unui medic specialist. Centrul Medical Diamed Obesity vă oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate pentru că sănătatea dumneavoastră este misiunea noastră.